Den text som står på bilden

Vad vi kan erbjuda

Vi levererar småhus i lättbetong med gjutna bjälklag, putsade fasader och större tillbyggnader murade i lättbetong till mycket konkurenskraftiga priser.

Fördelar med stenhus

Fördelarna med att bygga i sten med oss är många!

  • Lägre pris
  • Snabb uppbyggnad
  • Minimalt underhåll
Läs mer

Det är en snabb byggmetod. Färdigt hus tar ca 4 månader från det att kontraktet skrivs. Det blir ett tungt hus där värmerörelserna är tröga och inget trä som ruttnar eller blir förstört i stomme eller grund. Huset blir mycket ljudisolerat och brandsäkert. Putsar man det så har man en fasad som håller en mansålder. Lägger man dessutom till aluminiumbeklädda fönster så har man ett hus som kräver minimalt underhåll under en mycket lång tid. Den bästa fördelen är att vi bygger stenhus till ett pris som är under priset av ett trähus.

Entreprenaden

Att bygga i sten innebär att huset byggs med grundplatta i betong, lättbetong som bärande och rumsskiljande väggar. Förtillverkade betongbjälklagsplattor som övergjuts samt tak i träkonstruktion. Kök, badrum och ytskikt bestämmer ni.

Läs mer

Bygglov skall vara klart. Fasaden putsas utvändigt i traditionell puts eller i mer modern tunnputs och innerväggar putsas och görs klara för målning eller tapetsering. Det som kunden med fördel utför med egen upphandlad underentreprenör är markarbeten fram till klart för formsättning av betongplatta samt köksleverantör och elektriker. Dessa arbeten samordnas av oss men diskussioner och beslut om utförande tas mellan kund och sidoentreprenör direkt.

Referensjobb

Nybyggnation280m²Danderyd
Nybyggnation120m²Ingarö
Nybyggnation120m²Tyresö
Nybyggnation160m²Huddinge
Nybyggnation140m²Värmdö
Tillbyggnad60m²Sollentuna
Tillbyggnad80m²Djursholm
Tillbyggnad50m² i två planDjursholm
Tillbyggnad30m² i två planEnskede
Tillbyggnad och garage100m²Solna
Ombyggnation och plattsättning-Restaurang Gröna Lund
Diverse lägenhetsrenoveringar, mindre villaombyggnader